Astalankennel

Kevät keikkuen tulevi

Metsästykausi saatiin kunnialla päätökseen Ruotsalossa. Tyttökatraan juoksut ajoittuivat tosin viimeselle kuukaudelle, joten helmikuu nuuskuteltiin pupun hajuja talutin pinkeänä metsäpoluilla!

Viikko sitten aloitettiin näyttelyharjoitukset kerhon koirien kanssa Kannuksen sisähallissa ja soturityttö pääsi juoksentelemaan ensimmäistä kertaa näyttelypanta kaulassaanHehe Olihan se vähän outua puuhaa, kun syksystä saakka on yhdessä kuljeskeltu metsässä ja maailma on ollut vapaa nenän viedä! Nyt sitten yht´äkkiä pyydetään tepsuttelemaan söpösti narun jatkeena ja vielä pahempaa -seisoskelemaan rauhassa paikalla uudestaan ja uudestaan!

No, harjoittelu tekee mestarin -soturityttömäisen mestarin! Huomenna taas jatketaan treenejä yhdessä toisten kanssa -se taitaakin olla parasta tässä puuhassa -niin Xenan kuin minunkiin mielestä -se yhdessäoleminen:)

Vuosikokouksessa piipahdettiin viime viikonloppuna Ähtärissä ja tavattiin beaglekansaa eri puolilta Suomea, joukossa tietenkin Astalan kennelväkeä runsain joukoin, mikä tekee keväisestä tapahtumasta aina yhtä mukavan.

Kasvattajakilpailussa tuli menestystä jo viidennen kerran peräkkäin 1. sijalla ja siitä nöyrä kiitos Teille kaikille Sydän  Kultainen kasvattajapalkinto myönnettiin Astalan kennelille toisen kerran ja tällä kertaa sen myöntämiseen vaikuttivat vuosina 2005-2008 kasvatettujen koirien tulokset. Edellisen kerran palkinto myönnettiin vuonna 2007, silloin sen myöntämiseen vaikuttivat vuosina 1996-2003 kasvatettujen koirien tulokset.

Astalan Nelly palkittiin Wilhelm Schauman -Pronssisella periyttäjäpalkinnolla, joka myönnetään jälkeläisten menestyksestä ajokokeissa ja näyttelyissä. Eino kävi tyylikkäänä pokkaamassa Nellyn palkinnonHyvä

Aurinko paistaa ja lumi sulaa pihamaalta -aamulla lumi vielä narskui kenkien alla ja aamulenkillä näkyi pupun jälkiä. Sinne jäivät jäljet oravien haisteltaviksi -mutta ei hätää, 13042800 sekuntia ja taas mennään, samojen jälkien perässä ja ilman talutinta Leveä hymy