Astalankennel

Sunnuntaiajelulla Äänekoivistolla

Viime sunnuntaina ajelimme aamutuimaan kohti Jannen ja Anniinan kotia Unelma-kaunotar kyydissä. Matkan tarkoituksena oli tälläkin reissulla sulhon tapaaminen. Sälli oli meitä vastassa iloisesti haukahdellen ja ilo oli molemminpuolinen, onhan Sälli ihan oma lukunsa suosikkikoirieni joukossa, Sälli taisi kyllä iloita Unelman seurasta enemmän, eikä siinä kauaa kestänytkään, kun luonto hoiti tehtävänsä!

Nyt sitten kärsivällisesti odotellaan ajan kulua - toiveissa tietenkin on, että kesäkuussa pentukopassa tuhisee terhakoita jänisajurin alkuja, Astalan Z-pentue, joilta odotamme hyvää ajotaitoa, haukku on vaikea ennustettava, mutta potentiaalia on korkeallekin, hyvää rakennetta ja mieluista luonnetta.

 

By the way -Ruotsista kuului mieltä lämmittäviä uutisia -virallista kirjettä odotellaan, tästä lisää pian!Cool

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.07 | 20:35

empä vielä osaa sanoa mitään, mutta katotaan tulevaisuudassa...
Tyytyväinen oon ollut edellisiin....

...
01.03 | 11:44

Totta- muutos on huimaa. Heinäk. viimeisenä päivänä pentu kotiin ja tammi-helmikuu jo meni täysin "putkeen" Meinaa vauhtisokeus yllättää.

...
16.06 | 11:40

Onneksi olkoon! Taas tuli näyttöä siitä, että työlläsi on suuri merkitys koiran tulevaisuudessa. Pennun ensimmäiset viikot kun sanotaan olevan betoniin hakatut.

...
09.06 | 22:44

Tätä on odotettu! Parempia uutisia viikonalulle ei olisi voinut saada!

...
Tykkäät tästä sivusta