Astalankennel

Sadepäivän kuulumisia

Tänään pääsin vihdoin kamerapuuhiin ja sain kuvattua pentuja edestä ja takaa, yhdessä ja erikseen. Taika ja Unelma ovat niin ihania, luottavaisia ja rauhallisia emoja, että ei voi kuin ihastella niiden luonteita <3

Unelman pentueessa on neljä potraa pentua -kolme urosta ja yksi narttu ja ne ovat valloittaneet sydämemme aivan täysin. Yhden olen nimennyt pikku-Sälliksi -eikä pelkästään värin vuoksi vaan myös sen terhakkuuden, jäntevyyden ja viikarimaisen luonteen vuoksi. Voikohan kuuden päivän vanhan luonteesta vielä oikeasti sanoa mitään, mutta sanonpa silti:) Perästä kuuluu -toivottavasti Sällin äänellä!

Taikan pentueessa on kuusi ahmattia, joille ruoka maistuu ja jotka kasvavat hurjaa vauhtia. Silmät ovat vielä ummessa, mutta se ei vauhtia haittaa ja reitti maidon lähteelle löytyy takuuvarmasti. Pentueen ainoa uros huolehtii siskoistaan määrätietoisen jämäkästi ja testaa koko tisurivistön maitovarannon ennen tyttösten tuloa paikalle. Päivät kuluvat sulassa sovussa mamman hyvässä hoivassa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

12.04 | 16:27

Hei Seppo,
laitatko sähköpostia osoitteella astalankennel@luukku.com

...
12.04 | 15:07

Hei, olen hankkimassa Beaglen narttupentua metsästykseen Pohjois -Karjalan alueelle.

...
03.03 | 11:56

Hei Teillä tuntuu olevan vain metsäverisiä beagleja. Itse etsin narttupentua, tulevaan metsästyskäyttöön. Minulla on ollut kolme viimeistä beaglea loistavia.

...
27.02 | 08:46

Erinomainen kannanotto joka sisältää vahvan kasvattajanäkökulman.

...
Tykkäät tästä sivusta