Astalankennel

Lomakuulumisia pentutalosta

Lomalla vai työlomalla - lomalla työlomalla, kiirettä ainakin piisaa emokoirien, pentuvauvojen ja muun koirakatraan kanssa puuhaillessa. Tänään innostuin kiihdyttämään Unelman ja Taikan lenkkeilyvauhdin juoksuksi ja siinä oli kyllä naurussa pitelemistä, kun kaksi tempperamentiltaan täysin erilaista koiraa sovitti askeleitaan ihmisaskeliin:) Unelman vauhti ei kiihtynyt vaikka kuinka yritin tsempata sitä omaan vauhtiini ja Taika puolestaan tavoitteli Stubin Cooperaikaa jyrkimmissäkin Ruotsalon ylämäissä. Tätä tarttee vielä hieman hioa, mutta onhan meillä upeat seitsemän yhteistä viikkoa reippailtavana, joten eiköhän 10 jalan yhteensovittaminen ala pikkuhiljaa sujua mallikkaasti:)

Taikan pentukopassa kuhina kiihtyy -pikkuiset silmät alkavat aueta ja tassut liikkuvat jo melkoista vauhtia ympäri koppaa. Maailma odottaa pieniä ajureita ja reviiri laajenee pian pentulaatikon ulkopuolelle. Unelman hoivissa viikon vanhat pikku-Sällit kasvavat hurjaa vauhtia ja siellä on vielä unelias pennuntuoksuinen tunnelma. Unelma nauttii katraastaan ja viihtyy hyvin synnyinkodissaan.
Pentupuuhien lomassa on tänään iloittu Nöpön ja Turon näyttelymenestyksestä -Pikku-Sällien mummo pyörähti näyttelykehässä Tromssan kansainvälisessä näyttelyssä ja nappasi kotiintuomisiksi sieltä Norjan sertin ja Cacibin. Nöpöstö tuli niiden myötä Norjan muotovalio ja Pohjoismaiden muotovalio aivan kuten mammastaan Glorysta muutama vuosi sitten. Taikan velipoika Turo teki saman tempun ja lisäsi monen muun tittelin joukkoon vielä nuo samat valionarvot kuin Nöpökin. On siinä pikkupennuilla jalanjäljet kuljettavana - veri vetää kuitenkin ensin metsään ja pupujahtiin, muut puuhat tulevat sitten mukaan jos ovat tullakseen.
Pentutalossa tänäänkin kaikki hyvin -huomenna on jälleen uusi päivä ja tiistaina juhlitaan Turoa ja Nöpöä kakkukahveilla -tuuhan mukaan, jos liikut meilläpäin:)