Astalankennel

Lomakuulumisia pentutalosta

Lomalla vai työlomalla - lomalla työlomalla, kiirettä ainakin piisaa emokoirien, pentuvauvojen ja muun koirakatraan kanssa puuhaillessa. Tänään innostuin kiihdyttämään Unelman ja Taikan lenkkeilyvauhdin juoksuksi ja siinä oli kyllä naurussa pitelemistä, kun kaksi tempperamentiltaan täysin erilaista koiraa sovitti askeleitaan ihmisaskeliin:) Unelman vauhti ei kiihtynyt vaikka kuinka yritin tsempata sitä omaan vauhtiini ja Taika puolestaan tavoitteli Stubin Cooperaikaa jyrkimmissäkin Ruotsalon ylämäissä. Tätä tarttee vielä hieman hioa, mutta onhan meillä upeat seitsemän yhteistä viikkoa reippailtavana, joten eiköhän 10 jalan yhteensovittaminen ala pikkuhiljaa sujua mallikkaasti:)

Taikan pentukopassa kuhina kiihtyy -pikkuiset silmät alkavat aueta ja tassut liikkuvat jo melkoista vauhtia ympäri koppaa. Maailma odottaa pieniä ajureita ja reviiri laajenee pian pentulaatikon ulkopuolelle. Unelman hoivissa viikon vanhat pikku-Sällit kasvavat hurjaa vauhtia ja siellä on vielä unelias pennuntuoksuinen tunnelma. Unelma nauttii katraastaan ja viihtyy hyvin synnyinkodissaan.
Pentupuuhien lomassa on tänään iloittu Nöpön ja Turon näyttelymenestyksestä -Pikku-Sällien mummo pyörähti näyttelykehässä Tromssan kansainvälisessä näyttelyssä ja nappasi kotiintuomisiksi sieltä Norjan sertin ja Cacibin. Nöpöstö tuli niiden myötä Norjan muotovalio ja Pohjoismaiden muotovalio aivan kuten mammastaan Glorysta muutama vuosi sitten. Taikan velipoika Turo teki saman tempun ja lisäsi monen muun tittelin joukkoon vielä nuo samat valionarvot kuin Nöpökin. On siinä pikkupennuilla jalanjäljet kuljettavana - veri vetää kuitenkin ensin metsään ja pupujahtiin, muut puuhat tulevat sitten mukaan jos ovat tullakseen.
Pentutalossa tänäänkin kaikki hyvin -huomenna on jälleen uusi päivä ja tiistaina juhlitaan Turoa ja Nöpöä kakkukahveilla -tuuhan mukaan, jos liikut meilläpäin:)

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Pirjo | Vastaa 16.06.2014 11.40

Onneksi olkoon! Taas tuli näyttöä siitä, että työlläsi on suuri merkitys koiran tulevaisuudessa. Pennun ensimmäiset viikot kun sanotaan olevan betoniin hakatut.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

12.04 | 16:27

Hei Seppo,
laitatko sähköpostia osoitteella astalankennel@luukku.com

...
12.04 | 15:07

Hei, olen hankkimassa Beaglen narttupentua metsästykseen Pohjois -Karjalan alueelle.

...
03.03 | 11:56

Hei Teillä tuntuu olevan vain metsäverisiä beagleja. Itse etsin narttupentua, tulevaan metsästyskäyttöön. Minulla on ollut kolme viimeistä beaglea loistavia.

...
27.02 | 08:46

Erinomainen kannanotto joka sisältää vahvan kasvattajanäkökulman.

...
Tykkäät tästä sivusta