Astalankennel

Kesäkuulumisia

Kesä pentujen, emokoirien ja muun koiralauman kanssa täyttää arjen aamuvarhaisesta iltamyöhään -hyvässä seurassa, vaiko ihan parhaassa: hyväntuulista, innokasta, ratkiriemukasta ja täynnä vauhtia, isojen ja pienten kanssa. Toiseksi pienimmät -reilun kolmen viikon ikäiset, kipittävät pentulaatikon reunalle kurkistelemaan uteliaina maailman menoa ja reviirin laajentamiseen alkaa olla polttava tarveLeveä hymy Perheen pienimmätkin ottavat jo ensimmäisiä haparoivia askeliaan Unelman supermaidon voimalla -tätä maitoa tuntuukin riittävän ja arvatkaapa missä se näkyy!

Oma aika ei tässä vaiheessa riitä näyttelykehiin, mutta elokuulle on kalenteria päivitetty ja Soturityttö pääsee piipahtamaan ihan ensimmäisessä näyttelyssään. K'ehäkäyttäytymistä on tietenkin harjoiteltu ja vielä vähän harjoitellaan{#smileys123.tonqueout} Turo ja Nelly piipahtivat tänään Jällivaaran kansainvälisessä näyttelyssä ja Taikan pentulaatikossa heiluivat hännät mummin ja enon menestykselle -Turo-enosta tulee Astalan kennelin ensimmäinen C.I.E-koira ja samalla tietenkin C.I.B -kansainvälinen muotovalio ja mummelista Ruotsin muotovalio. 

Pentulaatikosta matka suuntaa pian nurmikolle, jokohan huomenna olisi niin lämmintä -kuka tietää!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

12.04 | 16:27

Hei Seppo,
laitatko sähköpostia osoitteella astalankennel@luukku.com

...
12.04 | 15:07

Hei, olen hankkimassa Beaglen narttupentua metsästykseen Pohjois -Karjalan alueelle.

...
03.03 | 11:56

Hei Teillä tuntuu olevan vain metsäverisiä beagleja. Itse etsin narttupentua, tulevaan metsästyskäyttöön. Minulla on ollut kolme viimeistä beaglea loistavia.

...
27.02 | 08:46

Erinomainen kannanotto joka sisältää vahvan kasvattajanäkökulman.

...
Tykkäät tästä sivusta