Astalankennel

Aktiivilomailua

Auringonpaistetta, uintia, metsäretkiä ja mustikanpoimintaa -niistä on hyvät kesäpäivät tehty. Yötuuli, Yakira ja Ystävä harrastavat onneksi kaikki samoja lajeja, toisin kuin omat lapset aikoinaan, joten vuorokauden tunnit riittävät mainiosti pentujen kanssa puuhailuun. 

Helteet ovat lämmittäneet kotirannan sopivan lämpöiseksi uimaopettajalle, niinpä pentujen uimakoulu käynnistyi eilen. Reippaita uimareita olivat kaikki heti ensi polskaisusta alkaen -seuraavaksi keskitytään ehkä tekniikkaharjoituksiin ja laajennetaan uintirepertuaalia koirasta sammakkoon:)

Luoksetuloakin on harjoiteltu ahkerasti ja vaikka itse sanonkin, aika hyvällä menestyksellä! Makupalat maistuvat ja vihellys kuuluu kauas -tällä yhdistemällä jatketaan treenejä, kun retket pidentyvät ja reviiri laajenee. Tänään käytiin jo mustikkametsässä ja hauskaa oli koirilla ja poimijalla. Mustikat putosivat kippoon vauhdilla ja lähes yhtä vauhdikkaasti ne sieltä katosivat pikkukoirien suihin. Hetken harjoittelun jälkeen oikea poimimistekniikka aukeni neljalkaisille ja sen jälkeen varvut saivatkin kyytiä pikkupetojen käsittelyssä ja taipuivat lopulta uupuneiden marjastajien alle tarjoten pehmoisen makuupaikan lepohetkeen  metsän siimeksessä.

Iltalenkillä isosisko-Xena osallistui innokkaana pikkuisten leikkeihin toisin kuin Glory, Peppi ja Nöpö, jotka kauhulla seurasivat pyörremyrskyn lailla etenevää tuholaislaumaa.

Päivän puuhailut on jälleen puuhailtu ja pennut ovat onnelllisina unten mailla. Astalan kennelissä kaikki hyvinLeveä hymy

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

12.04 | 16:27

Hei Seppo,
laitatko sähköpostia osoitteella astalankennel@luukku.com

...
12.04 | 15:07

Hei, olen hankkimassa Beaglen narttupentua metsästykseen Pohjois -Karjalan alueelle.

...
03.03 | 11:56

Hei Teillä tuntuu olevan vain metsäverisiä beagleja. Itse etsin narttupentua, tulevaan metsästyskäyttöön. Minulla on ollut kolme viimeistä beaglea loistavia.

...
27.02 | 08:46

Erinomainen kannanotto joka sisältää vahvan kasvattajanäkökulman.

...
Tykkäät tästä sivusta