Astalankennel

Aamukasteessa

Elokuu ehti vaihtua jo syyskuuksi ja aikaiset aamuherätykset koukuttavat aamu-unisimmankin -aamukasteentuoksuinen metsä, auringonsäteissä kimaltavat hämähäkinseitit, auringonvalossa viipyilevä usva ja syysmuuttoa puuhailevien kurkien kujerrus -KIITOS ihana pieni metsäkoirani, että olet aina valmis jakamaan nämä hetket kanssani:)

Soturitytön treeni on hyvässä käynnissä ja metsäreissuja on kertyt kalenteriin lukuisia. Ikioma Ultrapointtinikin on ahkerassa käytössä ja alan pikkuhiljaa olla sinut sen kaikkien hienojen ominaisuuksien kanssa!

Pikkukoirien treeni sujuu sekin mallikkaasti ja "Pennusta metsäkoiraksi" -kouluttamisen ensiaskeleet kuljettavat emännän päivittäin kannon nokkaan istuskelemaan. Mini, Kiira ja Janni ovat rohkeita metsän tutkijoita ja päivä päivältä leikki kulkeutuu syvenmälle metsän siimekseen. Jännityksellä odotan sitä hetkeä, kun juoksureitti ensi kerran leikkaa pupun askeleet -sitä odotellessa!

~Syksy on ja kesä on pois
talvea ootellaan
Linnut on hiljaa, peltojen viljaa
kuu katsoo taivaaltaan~

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

12.04 | 16:27

Hei Seppo,
laitatko sähköpostia osoitteella astalankennel@luukku.com

...
12.04 | 15:07

Hei, olen hankkimassa Beaglen narttupentua metsästykseen Pohjois -Karjalan alueelle.

...
03.03 | 11:56

Hei Teillä tuntuu olevan vain metsäverisiä beagleja. Itse etsin narttupentua, tulevaan metsästyskäyttöön. Minulla on ollut kolme viimeistä beaglea loistavia.

...
27.02 | 08:46

Erinomainen kannanotto joka sisältää vahvan kasvattajanäkökulman.

...
Tykkäät tästä sivusta