Astalankennel

Jäniksen jäljillä

MInin (Yötuulen) ensimmäinen "metsästystalvi" on ollut täynnä seikkailuja lumisissa metsämaisemissa. Viikonloppuisin ja välillä arkiaamuisinkin perheen nuorimmainen on saannut tutustua leikin ja yhdessäolon varjolla hännän pyöritystä kiihdyttäviin metsän hajuihin ja vaikka Ruotsalon maisemissa eivät jäniskannat suuret olekaan, on nenän eteen silloin tällöin osunut sopiva yöjälki, joka on vienyt pennun mennessään. Vielä on muutama viikko aikaa vahvistella aisteja ja jättää sopivia muistijälkiä aivoihin kutittelemaanCool

Soturityttö (Xena) puolestaan on viihtynyt metsässä ihan muissa puuhissa kuin leikeissä ja siitä onkin kehittynyt vahva ja sitkeä ajuri, jonka karkean äänen joukkoon on alkanut ilmestyä jo vähän korkeampiakin sävyjä. Vuosi on lyhyt aika, mutta pennusta metsäkoiraksi kasvussa muutokset ovat suuria -leikki muuttuu päämäärätietoiseksi työskentelyksi ja ihanat metsäpäivät pitenevät -vapaa-ajan ongelmilta vältytään siis jatkossakinHyvä

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Pirjo | Vastaa 01.03.2015 11.44

Totta- muutos on huimaa. Heinäk. viimeisenä päivänä pentu kotiin ja tammi-helmikuu jo meni täysin "putkeen" Meinaa vauhtisokeus yllättää.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

02.01 | 09:56

Jyrki Virta Riimimäestä päivää.Olisin kiinnostunut hankkiin pennun teiltä.

...
22.07 | 20:35

empä vielä osaa sanoa mitään, mutta katotaan tulevaisuudassa...
Tyytyväinen oon ollut edellisiin....

...
01.03 | 11:44

Totta- muutos on huimaa. Heinäk. viimeisenä päivänä pentu kotiin ja tammi-helmikuu jo meni täysin "putkeen" Meinaa vauhtisokeus yllättää.

...
16.06 | 11:40

Onneksi olkoon! Taas tuli näyttöä siitä, että työlläsi on suuri merkitys koiran tulevaisuudessa. Pennun ensimmäiset viikot kun sanotaan olevan betoniin hakatut.

...
Tykkäät tästä sivusta