Astalankennel

Kun mamma uuden taluttimen osti...

Siitä se kaikki alkoi -ensin tuli talutin, sitten toinen toistaan herkullisempia makupaloja ja sitten riitti, kun katsoi kauniisti ja sipusutteli rinnalla ja taas tuli makupala! Tämä kaikki liittyi jotenkin kesään ja siihen, että punaiset pannat vaihdettiin "söpöhin" vaalenapunaisiin ja metsäänkin mennään tiukasti taluttimiin kytkettyinä -mitä kyllä vähän ihmettelen!

Automatkailu on ihan parasta mitä tiedän, joten kelpaa se tämäkin minulle ja ne makupalat tetysti! 

No, siitä taluttimesta vielä -kaksi kertaa sen kanssa on käyty koiranäytelyssä ja molemmilla kerroilla olen vienyt sitä erinomaisesti -Soturityttökin on oppinut kuljettamaan talutinta hienosti ja  arvatkaapas mitä -molemmilla reissuilla olemme onnistuneet saamaan talutinleikkiin mukaan myös isännän! Ollaan me vain aikamoiset siskokset -ainakin mamman mielestä!Rakkaus Viime viikonloppuna sain jäädä kotiin, kun Soturityttö piipahti maakuntamatkailulla Purmonjärvellä -näin pieni tarvitsee kuulemma vain kaksi sertiä ennen kahta ikävuotta. Kolmannesta lähden haaveilemaan sitten ensi kesänä, kun ikää karttuu riittävästi.HyväTänä kesänä keskityn kannustamaan siskoja ja veljiä ja saatanpa hypätä automatkallekin, jos mukaan pyydetään! Yhdessä me kuitenkin treenaillaan -Soturityttö ja minä ja siinä sivussa paistellaan makkaraa beaglekamujen kanssa Pirskerin laavulla. Sekin on mukavaa puuhaa ihan kaikkien mielestä!

Hyvää kesää kaikille /Mini -Astalan Yötuuli

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.07 | 20:35

empä vielä osaa sanoa mitään, mutta katotaan tulevaisuudassa...
Tyytyväinen oon ollut edellisiin....

...
01.03 | 11:44

Totta- muutos on huimaa. Heinäk. viimeisenä päivänä pentu kotiin ja tammi-helmikuu jo meni täysin "putkeen" Meinaa vauhtisokeus yllättää.

...
16.06 | 11:40

Onneksi olkoon! Taas tuli näyttöä siitä, että työlläsi on suuri merkitys koiran tulevaisuudessa. Pennun ensimmäiset viikot kun sanotaan olevan betoniin hakatut.

...
09.06 | 22:44

Tätä on odotettu! Parempia uutisia viikonalulle ei olisi voinut saada!

...
Tykkäät tästä sivusta