Astalankennel

Iltakävelyllä

Päivän paras hetki on meidän kaikkien mielestä illan viimeinen lenkki, kun päivän puuhat voi jättää hyvillä mielin taakse ja kipaista kerran vielä tienpientareita nuuskuttelemaan. Eilen hypättiin isännän ja emännän kyytiin ja käytiin kaupunkiajelulla yömyöhäsellä -isäntä se sitten sai idean, jotta iltalenkin voisi yhdistää tähän ajeluun ja niinpä sitten emäntä reippaana hyppäsi ulos autosta ja nappasi meidät jonkin matkaa kotiportista apostolinkyytiläisiksi enemmän ja vähemmän vahvoilla taluttimilla varustettuina! Vaan eipä osannut emäntä aavistaa, mnkälaisen yllätyksen päätimme Soturitytön kanssa hänelle järjestää! Miten sattuikin, että juuri siinä kohdassa vastaan tuli HAJU -ihana, valloittava, kaikki aistit valtaava ja opitut asiat poispyhkäisevä, suloinen, voimakas, tuore PUPUN TUOKSU!

Ruotsalosta löytyy monelaisia legendoja -Hirsipuupellosta, Murhapaalusta, Mustalais-Santerista, mutta me soturitytön kanssa kuullaan kaikkein mieleuiten Legenda kirkuvasta naisesta, joka urheasti ja periksiantamatta taltutti kaksi petoa paljain käsin, yösydännä, kylän jo nukkuessa Ruususen unta!

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

12.04 | 16:27

Hei Seppo,
laitatko sähköpostia osoitteella astalankennel@luukku.com

...
12.04 | 15:07

Hei, olen hankkimassa Beaglen narttupentua metsästykseen Pohjois -Karjalan alueelle.

...
03.03 | 11:56

Hei Teillä tuntuu olevan vain metsäverisiä beagleja. Itse etsin narttupentua, tulevaan metsästyskäyttöön. Minulla on ollut kolme viimeistä beaglea loistavia.

...
27.02 | 08:46

Erinomainen kannanotto joka sisältää vahvan kasvattajanäkökulman.

...
Tykkäät tästä sivusta