Södertälje, Ruotsin beaglejärjestön vuosikokous 2014

Torstaina 7.5. työviikko päättyi Turkuun. Illalla olin Turun juna-asemalla Merjaa vastassa ja Turussa vetetyn yön jälkeen nousimme aamulla Viking Amorellaan. Päivä merellä ja kauniissa säässä oli aika katsella myös merellisen upeita maisemia. Illalla ajelimme Tukholmasta Södertäljeen missä oli määrä pitää seuraavana päivänä Ruotsin beaglejärjestön vuosikokous ja iltajuhla. Ruotsissa vuosikokous järjestetään vain joka toinen vuosi. Olimme saaneet kutsun saapua iltajuhlaan vastaanottamaan palkintoja.  Mukavan lauantain kääntyessä iltaan saavuimme hyvissä ajoin juhlatilaan odottelemaan. Iloksemme huomasimme, että kun Ruotsalaista juhlaväkeä saapui paikalle, oli saapujien joukossa paljon hyviä tuttuja. Juhlaruokailun alkaessa tunelma oli ystävällinen ja lämminhenkinen.  Ruokailun jälkeen alkoi palkitsemiset. Ansioituneet harrastajat, koirat ja kennelit palkittiin. Viimeisenä palkittavana olimme me. Ruotsin Beaglejärjestö palkitsi Astalan kennelin  kultaisella käyttökoirakasvattajapalkinnolla.  Palkinto myönnettiin Astalan koirien Ruotsissa saavuttamien tulosten perusteella.

Fi Kva & Mva Pohj Mva C.I.B. Astalan Glory Days palkittiin Ruotsin Beaglejärjestön kultaisella käyttökoirien periyttäjäpalkinnolla, sen jälkeläisten Ruotsissa saavuttamien tulosten perusteella.

Astalan kennel on ensimmäinen ulkomaalainen beaglekasvattaja, jolle nämä arvostetut palkinnot on myönnetty.

Tämä palkinto on jälleen kerran osoitus meidän hienosti toimivasta teamista. Arvostamme nämä palkinnot todella korkealle. Ja lupauksen mukaan lausuimme sovittuun aikaan “Ja samassa he ottivat”

Kiitos, kaikkille Astalan beaglen omistajille onnistuneesta yhteistyöstä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.07 | 20:35

empä vielä osaa sanoa mitään, mutta katotaan tulevaisuudassa...
Tyytyväinen oon ollut edellisiin....

...
01.03 | 11:44

Totta- muutos on huimaa. Heinäk. viimeisenä päivänä pentu kotiin ja tammi-helmikuu jo meni täysin "putkeen" Meinaa vauhtisokeus yllättää.

...
16.06 | 11:40

Onneksi olkoon! Taas tuli näyttöä siitä, että työlläsi on suuri merkitys koiran tulevaisuudessa. Pennun ensimmäiset viikot kun sanotaan olevan betoniin hakatut.

...
09.06 | 22:44

Tätä on odotettu! Parempia uutisia viikonalulle ei olisi voinut saada!

...
Tykkäät tästä sivusta